2015. július 25., szombat

Fűszeres krumplisalátával töltött paradicsom

Egyszerű és nagyszerű :)


Hozzávalók (2 személyre): 2 nagyobb paradicsom, 20 dkg krumpli, 1 kisebb hagyma, 2 - 3 evőkanál olaj, só, kis csokor bazsalikom és majoránna.
Elkészítése: A krumplit enyhén sós vízben, héjában megfőzzük, langyosra hűtjük, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A hagymát és a zöld fűszereket finomra aprítjuk. A krumplit sózzuk, összeforgatjuk a hagymával és a fűszerekkel, valamint az olajjal. A paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét egy teáskanál segítségével óvatosan kivájjuk, majd megtöltjük a krumplisalátával. Zöld fűszerekkel diszítve tálaljuk.

3 megjegyzés:

Éva írta...

Ilyen könnyed finomságok kellenek ebben a tikkasztó hőségben! Nagyon guszta!

Razana írta...

De csinos tálalás!

csipike írta...

Kati nagyon írígykedem a hűs angol időjárás miatt, nálunk 2 hete tikkasztó hőség van. Finom üde kánikulai csemegét készítettél ;-)