2014. január 23., csütörtök

Meggydzsemes sajttorta pohárban

Ismét egy pohárdesszert, egy darabig az utolsó, szintén nagyon finom:)

 
Hozzávalók (4 személyre): 12 dkg krémsajt, 2 dl habtejszín, 6 – 7 finom keksz (lehetőleg házi készítésű), 2 evőkanál porcukor, 4 evőkanál natúr joghurt, 5 – 6 evőkanál meggydzsem, 5 – 6 evőkanál akácdzsem.
Elkészítése: A kekszet egy zacskóba helyezzük, és egy nyújtófa segítségével darabosra törjük. A tejszínt felverjük. A krémsajtot elkeverjük a porcukorral, a joghurttal, majd hozzáadjuk a felvert tejszínhabot, botmixer segítségével habosra kavarjuk.
A darabosra tört kekszet a poharak aljára kanalazzuk, rákanalazzuk a habos krémsajtot, a tetejét a kétféle dzsemmel díszítjük.
Megjegyzés: behűtve tálaljuk.

8 megjegyzés:

Farci írta...

Nagyon mutatós :)

HajniZoli írta...

Finomat hoztál össze, még hozhatsz:-)

horimarika írta...

De jókat csinálsz!!!

Hankka írta...

Már az előző poharas desszerted is nagyon tetszett, és ez is guszta, tényleg finom lehet! :)

teller-cake írta...

Isteni! :) Gyönyörűen tálalod mindig ezeket a poharas csodákat.

Elisabeth Pregadio írta...

Mennyei finom poharas desszerteket készitesz, Kati! Puszi,

Gerdi írta...

Pedig hozhatnál még ilyen finomságokat, a látvány kedvéért is:-)

Kati írta...

Farci, köszi:)

HajniZoli, köszi, hozok még:)

horimarika, köszi:)

Hankka, az volt bizony:) Köszi:)

teller - cake, igyekszem:)


Elisabeth, köszi, igyekszem finomakat készíteni:)

Gerdi, lesz még, ígérem:) Köszi:)