Hozzávalók (2 személy részére): 35 dkg újkrumpli, só, bors,
olívaolaj, 12 dkg olajos makréla befőtt, 2 újhagyma, 5 dkg kecskesajt (vagy más
puha sajt), maréknyi rukkola és 2 szelet lime a tálaláshoz.
Elkészítése: Az újkrumplit megmossuk, az egyik oldalán
kereszt formában bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, olívaolajban jól átforgatjuk,
előmelegített sütőben, közepes hőfokon pirosra sütjük. A makrélát leszűrjük,
villával összetörjük, hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát, az összemorzsolt
kecskesajtot, sózzuk, borsozzuk. A megsült krumplit a bevágásnálóvatosan kissé
megnyitjuk, megtöltjük a halas töltelékkel. A mini töltött krumplit
rukkolaágyon, lime szeletekkel tálaljuk.
2 megjegyzés:
Jujj,de jól néz ki és mennyire fincsi lehet!!!!!! Köszönöm!!!!!Puszi!
Nagyon guszta! Már igazi angol lady lesz belőled, annyi angol finomságot készítesz :-) :-)
Megjegyzés küldése