Egy nagyon egyszerű de annál finomabb saláta, de húsok mellé köretként is kiváló. Csak ajánlani tudom.
Hozzávalók (2 személyre): 40 dkg krumpli, 1 nagy hagyma, 1 kisebb kukorica konzerv, 5 dkg sajt, 4 - 5 evőkanál olaj, só.
Elkészítése: a krumplit bő sós vízben puhára főzzük, meghámozzuk, kockára vágjuk. A hagymát vékony hosszó szeletekre vágjuk. A kukoricát leszűrjük. A krumplit összeforgatjuk a kukoricával és a hagymával, sózzuk, ráöntjük az olajat, ismét összeforgatjuk, a sajtot a tetejére reszeljük. Langyosan tálaljuk, úgy a legfinomabb.
7 megjegyzés:
Finom lehet, nagyon guszta! Szép a kis terítőd vagy szalvétád is, a csipke agyon tetszik rajta :)
Minden amiben kukorica van kedvenc a gyerekeimnek:-) guszta, könnyed salátát készítettél!
Kati, nagyon guszta a salátád. És biztosan nagyon finom is!:)
Pont így kell feldobni egy unalmas krumplisalátát! Nagyon guszta! Köszi az ötletet!
Kati, ezt jól eltaláltad. Guszta, és finom...meg persze különleges és egyszerü!
Kukoricával még nem próbáltam a krumplisalátát, de jó ötlet, hogy változatosabb legyen!
Katalin, köszi:) Én is nagyon szeretem ezt a kis szélmalom mintás, csipkés terítőt:)
HajniZoli, én is így vagyok a kukoricával:) Köszi:)
Roza, bizony, az:) Köszi:)
Illéskrisz, igen, nekem is az volt a célom:) Köszi:)
Elisabeth, igen:) Köszi:)
marisz57, én is most próbáltam először, de nagyon ízlett:) Köszi:)
Megjegyzés küldése