Hozzávalók:
- 1 kisebb darab sült csirkemell
- 5 - 5 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- kevés olaj
A csirkemellet apróra vágtam. A tojásokat sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemzölddel jól felvertem. A tűzálló edényemnek a fedőjét picit kikentem olajjal, beleszórtam a csirkemellet, és ráöntöttem a felvert tojást. Előmelegített sütőben megsütöttem, amíg pirulni kezdett a teteje. Kivéve a sütőből, még forrón sajtot reszeltem rá. Savanyúsággal, olajbogyóval, friss kenyérrel fogyasztottuk.
10 megjegyzés:
Nahát, hogy mit ki nem találsz! Maradék husi hasznosítására nagyon alkalmas recept! És biztos finom is!
Nagyon guszta, és szerintem még maradék húsra sem kell várni ahhoz hogy elkészítsük. Én még ebédre is bevállalnám egy finom salátával.
Nagyon jól néz ki:) Csirkemellel még sosem készült nálunk, mert az a kedvenc, abból akármennyit meg bírnak enni, sosincs maradék. Milyen szép sárga a tojásod, házi?
Nagyon jól néz ki! Én is bevállalnám ebédre is, akár főételként!!!
Jó kis laktató rántotta, meg ötletnek is szuper!
Kiváló ötlet!!! Tojásrajongó vagyok! :))
Megint egy finom újdonság! Gratulálok a jó ötletedhez!
Ez nekem is nagyon tetszik!:) És nincs is benne sok szénhidrát!:)
Vittem a recidet!:))
Kolbásszal, virslivel már ismerős, ez klassz ötlet!!!
Nagyon jó ötlet, és minden alkalomra jöhet...reggeli, ebéd, vacsora. Spórolós és finom rántotta!
Megjegyzés küldése