2011. szeptember 22., csütörtök

Részeredmény Zsuzsi képeslapjairól

Kedves Barátaim,

elnézést, hogy csak most írok, de eddig még nem volt végleges a képeslapok végső száma, ugyanis meg kellett várjuk, hogy megérkezzenek azok is, amelyeket 9-én tettek fel a Világ messzibb részein.

Boldogan, büszkén és hálával a szívemben jelenthetem ki, hogy 9144 képeslap gyűlt össze a három hónap alatt. Ez egy fantasztikus eredmény, figyelembe véve, hogy a verseny elején 1000-et tűztünk ki (optimistán) célul... A képeslapok gyűjtése tehát véget ért, egy órával ezelőtt küldtem el Bukarestbe a bejelentkezési lapot, amit ajánlva tettem fel, az összes lehetséges biztonsági intézkedéssel együtt, hogy biztosan megkapják. Holnap fel is hívom a bukaresti postahivatalt, hogy megérkezett-e a bejelentkezési lapunk. Sajnos az az igazság, hogy minden apróságra oda kell figyeljek, nehogy keresztbe tegyenek nekünk Bukarestben... Szeptember 28-án fogják eldönteni az általunk leírt képeslap-számok alapján, hogy kik a győztesek, majd a győztesektől kérni fogják a képeslapokat is hitelesítés céljából. Tehát én mához egy hét már meg tudom írni mindenkinek, hogy ELMÉLETI győztesek vagyunk-e vagy sem. A végső eredményt október 9-én tudjuk meg.
Megemlíteném, hogy végül MINDENIK európai országból jött lap. Az Andorrai utolsó pillanatban érkezett meg, de megérkezett!

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a hozzájárulását az ügyhöz...nem semmi, amit véghezvittünk...

Egy hét múlva jelentkezem!

Őszinte köszönettel és tisztelettel,
Körtesi Sándor tanár
Marosvásárhely

3 megjegyzés:

Bors and Pepper írta...

Gratulálok Zsuzsinak és kedves tanárának! Remélem nyerni fogunk (T/1. mivel mi is küldtünk 2 lapot:), bár már így is gyöztes a kis csapat!

Kati írta...

Hát már én is nagyon várom az eredményt, és remélem győzelem lesz a vége.

marisz57 írta...

Bízom a győzelemben,remélem, az én két kalocsai lapom is hozzájárul.