Ez is nagyon, de nagyon finom :)
Hozzávalók
(2 személy részére): 25 dkg paradicsom, fél csípőspaprika, 1
kisebb hagyma, 10
mag
nélküli fekete olívabogyó, 1 magos barna ciabatta, 4 teáskanál
reszelt parmezán sajt, só, olívaolaj, friss bazsalikom.
Elkészítése:
A paradicsomot felszeleteljük, a hagymát csíkokra, a
csípőspaprikát és az olívabogyót karikára vágjuk. A
bazsalikomot finomra aprítjuk. A ciabattát falatnyi kockákra
vágjuk, száraz serpenyőben megpirítjuk. A hozzávalókat egy
tálban összeforgatjuk, sózzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal,
megszórjuk a parmezán sajttal, tányérokra osztjuk, a tetejére
szórjuk a pirított kenyérkockákat, azonnal tálaljuk.
Megjegyzés:
Ciabatta helyett hagyományos kenyérrel, barna kenyérrel is
készíthetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése