Hozzávalók:
- kb.15 dkg fagyasztott sóska
- kevés olaj
- 1 dl natúr joghurt
- 1 evőkanál tejföl
- fél evőkanál liszt
- só
- fokhagymabors
A kiengedett sóskát forró olajon kissé átforgattam, a tejfölt, a joghurtot, a lisztet csomómentesre kavartam, és a sóskához adtam, hagytam, hogy felforrjon, besűrűsödjön. Végül fűszereztem. Tükörtojással, sült szalonnával tálaltam.
Egyszerű és finom étel.
7 megjegyzés:
Most szívesen átmennék hozzád vacsira,mert nálunk csak én szeretem és ezért nagyon ritkán készítek!
Én is mennék vacsira, rég ettem főzeléket :( Pedig nekem mindegy miből készül, mindet szeretem :)
Én is indulok hozzád enni. Imádom a sóskát! Olyan gusztán tálaltad!
Sóskát így még nem ettem, csak levesnek. Úgy viszont kedvenceim között van. Látom a tükörtojást Te is jól megsütve fogyasztod :) én is, annak ellenére, hogy babavárásom kezdetén kívántam a folyós sárgájút, na visszatért a régi énem, már nem úgy kérem :)))
Nagyon guszta, szépen tálaltad! Én még sosem főztem és nem is ettem sóskát, csak nyersen :) Egyszer ideje lenne kipróbálnom!
Sóskát még sosem főztem, de a spenót nagy kedvenc nálunk. A fotón nagyon gusztának néz ki! :-)
Jámborné Budai Mónika, nem vacsira készítettem, hanem még a hétvégén ebédre, csak most sikerült posztolni:) Kb. egy hónapja nem vacsizok, vagyis 6 után nem eszek semmit, legfeljebb egy - egy almát:)
Panna, tudtam, hogy neked ízlene:)
Illéskrisz, köszönöm, finom savanykás főzelék, azért még van mit fejlődnöm a tálalás/fotózás terén is:)
Annamari,mi is levesnek szoktuk, de most olyan kevés volt, hogy levesre nem lett volna elég, de főzeléknek kettőnknek pont jó volt. Igazából én folyósan , hígan szeretem a tojás sárgáját, csak sajnos nem mindig kapom el jól a sütési időt:)
Katalin, mi tavasszal szoktunk finom levest készíteni belőle:)
teller - cake, hasonló a spenothoz, csak savanykás:)
Megjegyzés küldése