2011. augusztus 30., kedd

Köszönet és blogajánló

Nem is tudom, hogy kezdjem ezt a bejegyzést, nem találom a megfelelő szavakat. Sok mindent köszönhetek a blogomnak, megnyitása óta sok dolog történt velem: nagyon sok új ismerőst szereztem, akikkel naponta meglátogatjuk egymás blogját, megjegyzéseket hagyunk egymásnál, sőt kezdjük megismerni a blogjaink nyomán egymást, egymás családját is. Azt is el kell mondanom, hogy én nem csak gasztroblogokat látogatok, hanem néhány kézműves és varrós blog állandó látogatója is vagyok. Így ismerkedtem meg eSKá - val is, aki a Tűpárna nevű blog írója, és szebbnél szebb táskákat készít. Többször személyes emailt is váltottunk, és kiderült, hogy sok közös tulajdonságunk van. Kb. egy hónapja egy levelet kaptam tőle, amelyben közölte, hogy most lesz 1 éves a blogja, és a szülinap alkalmából megajándékoz engem egy táskával, mivel én voltam az egyik leghűségesebb látogatója, sőt megkért arra is, hogy írjam meg milyen táskát szeretnék, és ő olyat készít. Nagy meglepetés volt ez számomra. És a múlt csütörtökön meg is érkezett a táska, egy tolltartóval és egy neszesszerrel együtt. Pont olyan lett, mint amilyennek képzeltem. Nagy volt az örömöm. Nem is tudom, hogy köszönjem meg neki ezt a szép ajándékot.
Ezúttal is kívánok Boldog Blogszülinapot , és készíts még sok - sok gyönyörű táskát, olvasóid, kollegáid, ismerőseid örömére, eSka mégegyszer nagyon szépen köszönöm az ajándékot.

A kék tulipános táskám.

 A napos blog írója játékot hírdetett, amelyben részvételi feltétele blogajánló írása egy varrós blogról. Így megragadom az alkalmat, és ajánlom nektek eSKa blogját, Tűpárna, ahol különböző méretű, színű, stílusú, egyedi táskákat(és nem csak) találhattok, és ha jól tudom, akár rendelni is lehet nála, tetszés szerinti táskát. Én csak laikusként tudom ajánlani az ő blogját, de elmondhatom, hogy gyönyörű  és praktikus az a táska is amelyet nekem készített. Nézzetek be hozzá.

16 megjegyzés:

Kreatív konyha írta...

A szett nagyon szép, látszik, hogy szívből készítette a Tűpárna blog szerzője! Szerintem nagyon érdekes látni, hogy ez a "függőség" (mármint a blogírás-olvasás), milyen jó dolgokat hozhat...

Edó írta...

Kati,de gyönyörű!!A sok pozítív dolgot én is megtapasztaltam,amióta blogot vezetek,valóban érdemes volt belefogni,nekem pl azóta az életem egy része is megváltozott:)Gratulálok!

María írta...

Gratulálok a szép ajándékhoz!! Használd egészséggel :)

csipike írta...

Gratulálok, nagyon szép ajándékot kaptál!

trollanyu írta...

Gyönyörű ez a szett:) Gratulálok hozzá!!

Csilla írta...

Gratulálok!! :) Nagyon szép!!

Petra írta...

Gratulálok, gyönyörű. :)))

Anazar írta...

Csinos darab(ok)!!

Angi Angéla írta...

Gratulálok ,nagyon praktikus és szép szettet kaptál!

Okki írta...

Gratulálok a szép ajándékhoz! Használd egészséggel :)

Viki írta...

Nekem is nagyon tetszik a garnitúra. Használd egészséggel. Látszik rajta, hogy szívvel-lélekkel készült. Nagyon szép ajándék.

Vicuska írta...

Egyedi, precízen elkészített, gyönyörű munkái vannak!!! Gratulálok a megtisztelő ajándékhoz :) Én is nemrég fedeztem fel magamnak "Tűpárna" blogját...

eSKa írta...

Kedves Kati! és kedves Blogtársak:) Köszönöm szépen az elismerő és kedves szavakat. Kicsit zavarba is hoztatok. Katinak szeretettel készítettem a táskát, és az a legnagyobb öröm, ha látom, ha valaki valóban szívesen hordja a munkámat. Tudom, hogy jó helyre került. Köszönöm az ajánlót is, a látogatásokat is. Egyelőre a tanévkezdéssel vagyok elhavazva, a blogom írására sem sok időm jutott mostanság, meg varrásra sem, amit nagyon sajnálok, mert ötleteim vannak:). De ha beindul a suli, minden visszakerül a rendes kerékvágásba, jövök újra :). Addig is örülök az új ismerősöknek.

Panna írta...

Nagyon szép táskát, jobban mondva szettet kaptál! Amit eddig láttam, olvastam rólad azt kell, hogy mondjam illik hozzád az ajándékod :)) Jó volt azt is olvasni, hogy mennyi jó dolog történt veled a blognak köszönhetően!

Éva írta...

Gratulálok a szép ajándékodhoz! Táskamániás vagyok, nagyon szeretem és rácsodálok sok szép táskára amit most is tettem! Nagyon szép, megyek megnézem azt a blogot ! Viseld a táskát egészséggel Kati !

Kati írta...

Kreatív konyha, bizony a blogírásnak egy csomó pozitív velejárója van, új embereket ismerünk meg, barátságok születhetnek.

Edó, eSKa érdeme,ezenkívül is regélhetnék a pozitív dolgokról, hogy megismertelek titeket Erdélyi Konyhás lányokat, hogy megjelenhettek receptjeim a Húsvéti Bőségtálban, hogy nap mint nap ismerősökként látogatjuk egymás blogjait, tanulunk egymástól, hogy elvégezhettem a szakács kurzust, ésa mindez szűk fél év alatt.

Mária,Csipike, köszi, büszke is vagyok rá.:)

trollanyu, Csilla, Petra, Anazar,Angi Angéla, Okki, köszi, ahogy mondtam eSKa kezét dícséri a szett.

Viki, igen, nekem is nagyon tetszik.

Vicuska, örvendek, hogy te is felfedezted eSKa blogját, tökéletesen egyetértek veled.

eSKa, nem akartalak zavarba hozni, csak az igazat írtam, és büszkén hordom a táskát.:)Várom, az újabb munkáidat.

Panna, igen és ez még nem minden. A kék a kedvencem, azt hiszem erre már ti is rájöttetek.:)

Éva, köszi.Nekem is van egynéhány táska a szekrényben, de mindig megtetszik mégeggy, most ez az aktuális kedvencem. Nézz be eSKa blogjára, csupa gyönyörű, egyedi táskákat fogsz látni.