2014. január 25., szombat

Mustármártás hidegen

Ha unjuk az egyszerű mustárt, kissé feldobhatjuk:)


Hozzávalók (4 személyre): 2 keménytojás, 4 evőkanál mustár, csipetnyi porcukor, 1 evőkanál olaj, 4 evőkanál tejföl, friss vagy szárított petrezselyemzöld.
Elkészítése: A keménytojások sárgáját villával alaposan áttörjük, elkeverjük a mustárral, a porcukorral, a finomra aprított petrezselyemzölddel, cseppenként hozzákavarjuk az olajat majd a tejfölt.
Megjegyzés: Főtt vagy sült kolbászhoz, virslihez, felvágotthoz való.

13 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Hú,már megint egy szuper ötlet!!!!
    Kérlek nézz be hozzám,!Köszi!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ötlet, finom lehet!

    VálaszTörlés
  4. Kati, ez nagyon finom lehet!:)

    VálaszTörlés
  5. Hú de guszta, biztos nagyon finom! :-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, mi nagy mustár rajongók vagyunk:)

    VálaszTörlés
  7. Ami mustáros, az csak jó lehet!

    VálaszTörlés
  8. Micsoda ötlet! Kipróbálandó!

    VálaszTörlés
  9. Még én sem hallottam ilyenről, hogy még a mustárt is fel lehet dobni egy kis ízesítéssel.
    Egy ismerősöm most mustármagot eszik étkezés előtt, állítólag tisztító hatása van.

    VálaszTörlés
  10. Mamka, köszi:)

    Katalin, Roza, Zsófi, Vicuska, horimarika,finom, köszi:)
    trollanyu, én nem annyira:) Ezért dobtam fel:)

    Farci, elhiszem:)

    Illéskrisz, köszi:)

    csipike, én is olvastam róla:)

    Hankka, köszi:)

    VálaszTörlés