Hozzávalók (4 személyre): 2 keménytojás, 4 evőkanál mustár,
csipetnyi porcukor, 1 evőkanál olaj, 4 evőkanál tejföl, friss vagy szárított
petrezselyemzöld.
Elkészítése: A keménytojások sárgáját villával alaposan
áttörjük, elkeverjük a mustárral, a porcukorral, a finomra aprított
petrezselyemzölddel, cseppenként hozzákavarjuk az olajat majd a tejfölt.
Megjegyzés: Főtt vagy sült kolbászhoz, virslihez,
felvágotthoz való.
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlésHú,már megint egy szuper ötlet!!!!
VálaszTörlésKérlek nézz be hozzám,!Köszi!
Nagyon jó ötlet, finom lehet!
VálaszTörlésKati, ez nagyon finom lehet!:)
VálaszTörlésHú de guszta, biztos nagyon finom! :-)
VálaszTörlésNagyon jó!!!
VálaszTörlésDe jó!!!
VálaszTörlésNagyon tetszik, mi nagy mustár rajongók vagyunk:)
VálaszTörlésAmi mustáros, az csak jó lehet!
VálaszTörlésMicsoda ötlet! Kipróbálandó!
VálaszTörlésMég én sem hallottam ilyenről, hogy még a mustárt is fel lehet dobni egy kis ízesítéssel.
VálaszTörlésEgy ismerősöm most mustármagot eszik étkezés előtt, állítólag tisztító hatása van.
Kipróbálós, tetszik! :)
VálaszTörlésMamka, köszi:)
VálaszTörlésKatalin, Roza, Zsófi, Vicuska, horimarika,finom, köszi:)
trollanyu, én nem annyira:) Ezért dobtam fel:)
Farci, elhiszem:)
Illéskrisz, köszi:)
csipike, én is olvastam róla:)
Hankka, köszi:)