Hozzávalók (4 személyre): 12 dkg krémsajt, 2 dl habtejszín,
6 – 7 finom keksz (lehetőleg házi készítésű), 2 evőkanál porcukor, 4 evőkanál
natúr joghurt, 5 – 6 evőkanál meggydzsem, 5 – 6 evőkanál akácdzsem.
Elkészítése: A kekszet egy zacskóba helyezzük, és egy
nyújtófa segítségével darabosra törjük. A tejszínt felverjük. A krémsajtot
elkeverjük a porcukorral, a joghurttal, majd hozzáadjuk a felvert tejszínhabot,
botmixer segítségével habosra kavarjuk.
A darabosra tört kekszet a poharak aljára kanalazzuk,
rákanalazzuk a habos krémsajtot, a tetejét a kétféle dzsemmel díszítjük.
Megjegyzés: behűtve tálaljuk.
Nagyon mutatós :)
VálaszTörlésFinomat hoztál össze, még hozhatsz:-)
VálaszTörlésDe jókat csinálsz!!!
VálaszTörlésMár az előző poharas desszerted is nagyon tetszett, és ez is guszta, tényleg finom lehet! :)
VálaszTörlésIsteni! :) Gyönyörűen tálalod mindig ezeket a poharas csodákat.
VálaszTörlésMennyei finom poharas desszerteket készitesz, Kati! Puszi,
VálaszTörlésPedig hozhatnál még ilyen finomságokat, a látvány kedvéért is:-)
VálaszTörlésFarci, köszi:)
VálaszTörlésHajniZoli, köszi, hozok még:)
horimarika, köszi:)
Hankka, az volt bizony:) Köszi:)
teller - cake, igyekszem:)
Elisabeth, köszi, igyekszem finomakat készíteni:)
Gerdi, lesz még, ígérem:) Köszi:)