Hozzávalók (1 személyre): 4 darab hónapos retek, 2 tojás, fél dl natúr joghurt, 2 evőkanál tejföl, só, fehérbors, friss petrezselyemzöld.
Elkészítése: A tojást keményre főzzük, kihűtjük, kockára
vágjuk. A retket alaposan megmossuk, vékony karikákra szeljük. A
petrezselyemzöldet apróra vágjuk. A retket és
tojást fűszerezzük, óvatosan összeforgatjuk a joghurttal és a tejföllel.
A tetejét megszórjuk petrezselyemzölddel.
Nagyszerű ez a saláta! Imádom a hónapos retket. El is készítem:-)
VálaszTörlésJó öltet joghurtos salátába tenni a retket, nagyon guszta, finom lehet! :)
VálaszTörlésEzt ki fogom próbálni. :)
VálaszTörlésNa ezt tuti kipróbálom! :)
VálaszTörlésHajniZoli, én is imádom:)
VálaszTörlésHankka, köszi, bizony finom így:)
Annamari, próbáld ki, nagyon finom:)
Bebi, majd számolj be:)