Lila Füge szakácskönyvében találtam egy ötletet, csak ott sokkal bonyolultabb, összetettebb volt, én nagyon leegyszerűsítettem. Nekem nagyon de nagyon ízlett.
Hozzávalók: (1 személyre)
- 2 lila füge
- 2 kisebb füstölt csirke virsli
- 4 kisebb szelet mozzarella
- 4 szem szőlő
A fügéket megmostam, félbe vágtam. a virsliket szintén kettőbe vágtam. egy virslit, egy szelet mozarellát, és egy szem szőlőt fogpiszkálóra tűztem, és beleszúrtam a fügébe. Kivajazott hőálló tálba állítottam, és pirosra sütöttem. Isteni.
Nagyon gusztusos! Különös finom íze lehet! Fügét még így nem kóstoltam.
VálaszTörlésNagyon guszta!! Imádom a fügét mindenféle formában. Én sajtot szoktam rátenni, és baconbe belecsavarva megsütni.
VálaszTörlésFinom a füge, főleg ha jól meg van érve... Én sonkával és sajttal ettem pirítóson... Úgy is finom volt. Összesütve izgalmas... :o)
VálaszTörlésKi fogom próbálni!
VálaszTörlésFantasztikus, muszáj lesz füge-beszerző körútra indulnom! :)
VálaszTörlésMé sosem ettem frissen, mindig csak aszaltat vettem, de ez olyan guszta, hogy ki kell próbálnom.
VálaszTörlésÉva, köszi, én még sehogy se kóstóltam eddig fügét, de nagyon finom volt így elkészítve:)
VálaszTörlésGizi, majd a te ötleted alapján is ki fogom próbálni, láttam sok finom fügés recepted van:)
Illéskrisz, most már én is gyűjtöm az ötleteket tőletek:)
Erdőkóstoló, nem fogod megbánni:)
teller - cake, nekem is jó lenne még egy adaggal:) Köszi:)
csipike, csipike hidd el nagyon finom:)