Hozzávalók:
- 1 kisebb darab sült csirkemell
- 5 - 5 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- kevés olaj
A csirkemellet apróra vágtam. A tojásokat sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemzölddel jól felvertem. A tűzálló edényemnek a fedőjét picit kikentem olajjal, beleszórtam a csirkemellet, és ráöntöttem a felvert tojást. Előmelegített sütőben megsütöttem, amíg pirulni kezdett a teteje. Kivéve a sütőből, még forrón sajtot reszeltem rá. Savanyúsággal, olajbogyóval, friss kenyérrel fogyasztottuk.
Nahát, hogy mit ki nem találsz! Maradék husi hasznosítására nagyon alkalmas recept! És biztos finom is!
VálaszTörlésNagyon guszta, és szerintem még maradék húsra sem kell várni ahhoz hogy elkészítsük. Én még ebédre is bevállalnám egy finom salátával.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki:) Csirkemellel még sosem készült nálunk, mert az a kedvenc, abból akármennyit meg bírnak enni, sosincs maradék. Milyen szép sárga a tojásod, házi?
VálaszTörlésNagyon jól néz ki! Én is bevállalnám ebédre is, akár főételként!!!
VálaszTörlésJó kis laktató rántotta, meg ötletnek is szuper!
VálaszTörlésKiváló ötlet!!! Tojásrajongó vagyok! :))
VálaszTörlésMegint egy finom újdonság! Gratulálok a jó ötletedhez!
VálaszTörlésEz nekem is nagyon tetszik!:) És nincs is benne sok szénhidrát!:)
VálaszTörlésVittem a recidet!:))
Kolbásszal, virslivel már ismerős, ez klassz ötlet!!!
VálaszTörlésNagyon jó ötlet, és minden alkalomra jöhet...reggeli, ebéd, vacsora. Spórolós és finom rántotta!
VálaszTörlés