2011. június 1., szerda

Bodzavirágos cukor

Megérkezett az illatoscukor gyűjteményem következő darabja:a bodzavirágos cukor.
Ugyanúgy készítettem mint a többi illatos cukrot, egy tiszta üvegben egymásra rétegeztem a cukrot, és a száráról lecsipkedett virágokat. Felhasználásig, sötét, hűvös helyen tárolom.




11 megjegyzés:

  1. Érdekes ez a hasznosítási módja a virágoknak, de mire használod ezeket az illatos cukrokat? Akartam kérdezni korábban is, de nem akartam túl hülyének kinézni. :)))) Írj egy bejegyzést az illatos cukrok felhasználásáról! Sokan örülnének neki...

    VálaszTörlés
  2. :) És ez nem esik össze? Marad ilyen szép a virágja?

    VálaszTörlés
  3. Nahát, Kati, hogy Te miket tudsz!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ötletes dolgokat találsz ki, gondolom süteményhez fogod felhasználni,a virág illatás átveszi a cukor ugye?

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is kíváncsi lennék, hogy mire lehet ezeket felhasználni?! Amúgy jól hangzik! :)

    VálaszTörlés
  6. Alíz, Marika, Aleda, jön a bejegyzés a virágos cukrokról nemsokára.

    Bence/Emőke, nem marad meg sajnos ilyen szépen a virág, összeesik.

    Roza, próbálkozom néhány dologgal.

    Éva, köszönöm, igen a cukor átveszi a virág illatát és ízét is.

    VálaszTörlés
  7. Kati,

    Már egész szép kis gyűjteményed van :)) Igazi kísérletezgetős típus vagy ;))

    VálaszTörlés
  8. Panna, próbálkozom, nemsokára jön egy összefoglaló a cukrok felhasználásáról.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó ötlet, bodzával még nem próbáltam, csak levendulával és ibolyával. Mennyire lesz intenzív bodzaíze a cukornak?

    VálaszTörlés