Megérkezett az illatoscukor gyűjteményem következő darabja:a bodzavirágos cukor.
Ugyanúgy készítettem mint a többi illatos cukrot, egy tiszta üvegben egymásra rétegeztem a cukrot, és a száráról lecsipkedett virágokat. Felhasználásig, sötét, hűvös helyen tárolom.
Érdekes ez a hasznosítási módja a virágoknak, de mire használod ezeket az illatos cukrokat? Akartam kérdezni korábban is, de nem akartam túl hülyének kinézni. :)))) Írj egy bejegyzést az illatos cukrok felhasználásáról! Sokan örülnének neki...
Érdekes ez a hasznosítási módja a virágoknak, de mire használod ezeket az illatos cukrokat? Akartam kérdezni korábban is, de nem akartam túl hülyének kinézni. :)))) Írj egy bejegyzést az illatos cukrok felhasználásáról! Sokan örülnének neki...
VálaszTörlésÉn is örülnék:)
VálaszTörlés:) És ez nem esik össze? Marad ilyen szép a virágja?
VálaszTörlésNahát, Kati, hogy Te miket tudsz!:)
VálaszTörlésNagyon ötletes dolgokat találsz ki, gondolom süteményhez fogod felhasználni,a virág illatás átveszi a cukor ugye?
VálaszTörlésCsatlakozom az előttem szólókhoz, én is kíváncsi lennék, hogy mire lehet ezeket felhasználni?! Amúgy jól hangzik! :)
VálaszTörlésAlíz, Marika, Aleda, jön a bejegyzés a virágos cukrokról nemsokára.
VálaszTörlésBence/Emőke, nem marad meg sajnos ilyen szépen a virág, összeesik.
Roza, próbálkozom néhány dologgal.
Éva, köszönöm, igen a cukor átveszi a virág illatát és ízét is.
Kati,
VálaszTörlésMár egész szép kis gyűjteményed van :)) Igazi kísérletezgetős típus vagy ;))
Panna, próbálkozom, nemsokára jön egy összefoglaló a cukrok felhasználásáról.
VálaszTörlésVárjuk-várjuk ;))
VálaszTörlésNagyon jó ötlet, bodzával még nem próbáltam, csak levendulával és ibolyával. Mennyire lesz intenzív bodzaíze a cukornak?
VálaszTörlés