2013. november 12., kedd

Narancsos káposztasaláta

És ismét narancs, csak mert szeretem:)



Hozzávalók (2 személyre): 1 kisebb fej lila káposzta, fél fej káposzta, 1 narancs, 1 narancs leve, 2 evőkanál olívaolaj, 3 szelet bacon, pici só.
Elkészítése: A káposztákat legyaluljuk, a narancsot meghámozzuk, cikkekre szedjük, kifilézzük. A bacont kockákra vágjuk, kissé megpirítjuk. A  megmaradt narancs levét kifacsarjuk, hozzáadjuk az olívaolajat. A legyalult káposztát összeforgatjuk a naranccsal, picit megsózzuk, ráöntjük a narancslevet, a tetejére szórjuk a megpirított bacont.


8 megjegyzés:

  1. Kati, ez nagyon jó párosítás. Egyre inkább szükségünk van a vitaminra. És biztosan finom!:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Kati, ez csodálatos! Látom, halmozod az élvezeteket :-)

    VálaszTörlés
  4. Hű, ez nagyon jó. Imádom a színes ételeket! Nagyon feldobod ám a hangulatomat! :)

    VálaszTörlés
  5. Hmmmm! Nagyon finom lehet!Nyelek nagyokat,.:)

    VálaszTörlés
  6. Szép színes és tele van vitaminnal!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó kis recept, fincsi lehet és egészséges! :)

    VálaszTörlés
  8. Roza, finom, s tényleg tele vitaminnal:) Köszi:)

    Katalin, igyekszem:) Köszi:)

    horimarika, örvendek, ha feldobtam a hangulatodat ezzel a salival, én is nagyon szeretem a szép színes ételeket:)Köszi:)

    Mammka, az bizony:) Köszi:)

    HajniZoli, igen, köszi:)

    hankka, igen, mindkettő igaz rá:) Köszi:)

    VálaszTörlés