Hozzávalók:(1 személyre)
- 2 tojás
- 1 paprika
- 1 zöldhagyma (hát zöldhagymát már nem találtam, de piros hagymával is pont olyan finom)
- 2 kisebb paradicsom
- kevés olaj
- só
- bors
A paprikát és a hagymát megmostam, megtisztítottam, apró kockákra vágtam, egy serpenyőben (fedő alatt) lassú tüzön az olajban megpároltam. A paradicsomot felkockáztam (magja és leve nélkül), rátettem a paprikára, sóztam, borsoztam, jól elkevertem, keveset együtt pároltam. Ezt az alapot átöntöttem egy tűzálló tálba, ráütöttem a két tojást, és előmelegített sütőbe tettem, amíg a tojások megsültek. Petrezselyemzölddel tálaltam.
Nagyon jól nézki.
VálaszTörlésFinom lehetett, nagyon szép színes, guszta.
VálaszTörlésJól hangzik. :)
VálaszTörlésMár én is szemeztem vele... Finom lehet!
VálaszTörlésKati, én sem tudom, mitől örmény ez a tojás, de hét végén együtt zsűrizem Paul Agapiannal és megkérdezem tőle. :)
VálaszTörlésNagyon finom lehet, lecsós alapon a sült tojás. Jó kis vacsorára való étel! :)
VálaszTörlésNem nagyon kedvelem a tojast, de nagyon jol nez ki!!
VálaszTörlésMartinelli,Katalin, Petra, köszönöm:)
VálaszTörlésIlléskrisz, nagyon finom:)
Alíz, akkor kérdezd meg majd:)
hankka, tényleg hasonlít a lecsóra:)
Adela, pedig finom:)