Hozzávalók:
- egy kis csokor kapor
- kb 1 dl méz
A megmosott, lecsepegtetett kaprot apróra vágtam, a mézet zománcedényben forrpontig hevítettem. A kaprot egy kis üvegbe töltöttem, lenyomkodtam, a forró mézet óvatosan ráöntöttem, majd fedővel lezártam. Azt írják tartósító nem kell hozzá, és édes tésztákhoz használható.
Valamilyen túrós sütibe biztos nagyon jó lesz :) Azért kíváncsi vagyok Te mire használod majd fel :)
VálaszTörlésSzerintem is túrós sütikhez fogod tudni használni. Biztos finom lesz de azért kíváncsi leszek hogy sikerül-e ?
VálaszTörlésNagyon jó ötlet,én is készítek egy üveggel,próbából:))
VálaszTörlésIzgalmas lehet! Kész afrodiziákum! :o)
VálaszTörlésMicsoda ötlet! :) Nagyon jó! Én is kíváncsian várom, hogy mi sül majd ki belőle. :)
VálaszTörlésÉrdekes ötlet. Én nagy kapros vagyok, de fagyasztani szoktam (rengeteget)... egy kis ordáspalacsinta ma nagyon elmenne :)
VálaszTörlésDe jó, még sosem hallottam erről sem, de nagyon finom lehet!:-)
VálaszTörléstetszik
VálaszTörlés