Eddig soha nem készítettem jégkockát, még hagyományosat sem. Most volt egy kicsi hely a fagyasztóban, gondoltam kipróbálom málnával. Minden kockába helyeztem egy málnát, rátöltöttem a vizet, és megfagyasztottam. Szép lett. Bármilyen frissítőt feldobhatunk vele szerintem, mi citromfűszörpös ásványvízet hűtöttünk vele. Azóta ribizlivel is készítettem, csak azt még nem sikerült lefotózni.
Nagyon ötletes!
VálaszTörlésÉn is szoktam készíteni, ha nem haragszol, adnék egy tanácsot..szóval, ha felfőzöd a vizet, lehűtöd, és így teszed a jégkocka tartóba, áttetsző lesz, így még jobban érvényesülnek benne a gyümölcsök.
VálaszTörlésLátom alkotsz :))
VálaszTörlésFlóra, köszi.
VálaszTörlésMárti, de jó, hogy adtad ezt a tanácsot, én is gondolkodtam, hogy filmekben meg képeken ahol láttam mindig átlátszó a jégkocka, az enyém miért nem az? De eszembe se jutott, hogy fel kellene főznöm a vizet. Nagyon köszönöm a jótanácsodat. Ezért is szeretem a blogírást, az ember mindig tanul valami újat, hasznosat.
Panna,:)