tag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post7530651854557200263..comments2024-03-24T16:33:00.043+02:00Comments on Makacska konyhája: Padlizsán(vinetta)sütésKatihttp://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-86757717515712638842011-08-29T23:39:03.754+03:002011-08-29T23:39:03.754+03:00Csilla, köszi, szeretem az ilyen munkát.:)
Csipik...Csilla, köszi, szeretem az ilyen munkát.:)<br /><br />Csipike, igen mi padlizsánkrémet szoktunk készíteni belőle.Itt megtalálod a receptjét, fenn van a blogomon:http://makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/01/majonezes-vinetta-padlizsan.html<br /><br />Marika, köszi, hát igen a pucolás is eggyütjár vele.:)<br /><br />bemka, de jó neked, ha van kemencétek, sok finomságot készítesz biztos benne.<br /><br />Reka, nálunk bármennyi elfogyna belőle.<br /><br />Petra, szívesen, nincs mit.:)<br /><br />Angi Angéla, gondolom meg is lett azóta.:)<br /><br />Panna, így nyugodtan elteheted, amikor kiveszed a fagyról is olyan mintha akkor sütötted volna meg.<br /><br />Adela Zilahi, köszi, anyummal ketten munkálkodtunk rajta.<br /><br />Tiffanylda, mi már jó pár éve így tesszük el, ahogy Pannának írtam, mikor kiveszed a fagyról is olyan mintha akkor sütötted volna. Mi padlizsánkrémet szoktunk készíteni belőle, vagy ahogy nálunk mondják majonézes vinettát, itt megtalálod a receptjét, már fenn van a blogomon:<br />http://makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/01/majonezes-vinetta-padlizsan.html<br /><br />Katalin, a sütőben is jó lesz szerintem.<br /><br />trollanyu, de jó nektek, ha télen is frissen tudjátok venni, itt nálunk télen egyáltalán nem lehet venni, ezért fagyasztjuk, az ízén így semmit se változtat.Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-43022668203097486462011-08-29T21:29:37.121+03:002011-08-29T21:29:37.121+03:00Nagyon szép mennyiség lett:) Nagyon szeretem a pad...Nagyon szép mennyiség lett:) Nagyon szeretem a padlizsánt, de itt nem szoktam eltenni, mert télen nyáron azonos áron kapható a padlizsán. De otthon mindig tettem el, igaz üvegbe, nem is gondoltam, hogy a fagyasztóba is lehet tenni. Nagyon jó ötlet.trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-67323714007705964832011-08-29T16:36:05.699+03:002011-08-29T16:36:05.699+03:00Hű, ez jó munka lehetett. Mi is ma kaptunk a szüle...Hű, ez jó munka lehetett. Mi is ma kaptunk a szüleimtől, holnap fogom sütni, bár sokkal kevesebbet. De én sajnos csak a sütőben tudom megsütni.Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-56715194447256905312011-08-29T14:57:21.951+03:002011-08-29T14:57:21.951+03:00Nekem van a kertemben, napi szinten fogyasztjuk il...Nekem van a kertemben, napi szinten fogyasztjuk ilyenkor! Most éppen krémet készítettem, amit kenyérre kenünk. Azt viszont még nem hallottam, hogy le lehet fagyasztani, vagy eltenni...! Megírnád, hogy aztán hogy használod fel? Köszi!Tiffanyldahttps://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-14356641881057076982011-08-29T13:12:04.740+03:002011-08-29T13:12:04.740+03:00Nagyon ugyes vagy, en is mar elraktam !Nagyon ugyes vagy, en is mar elraktam !Adela Zilahihttps://www.blogger.com/profile/13956977729610557960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-84876675236443461332011-08-29T11:59:02.997+03:002011-08-29T11:59:02.997+03:00Nekem is újdonságot írtál. Tavaly üvegben próbálta...Nekem is újdonságot írtál. Tavaly üvegben próbáltam eltenni padlizsánt télire (tartósítószer nélkül), fel is forrt az egész! Idén akkor inkább a Te módszereddel próbálkozok :))Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-23619962497092782182011-08-29T10:18:04.236+03:002011-08-29T10:18:04.236+03:00Ma délután rám is ez vár!Ma délután rám is ez vár!Angi Angélahttps://www.blogger.com/profile/04542825426174422942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-14587827005753572442011-08-29T09:29:38.371+03:002011-08-29T09:29:38.371+03:00Megint tanultam valamit. Köszi. :)))Megint tanultam valamit. Köszi. :)))Petrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-90714457604877335752011-08-29T08:14:46.126+03:002011-08-29T08:14:46.126+03:00Nalunk is tetemes mennyiseg kerul eltevesre!!!!Nalunk is tetemes mennyiseg kerul eltevesre!!!!Rekahttps://www.blogger.com/profile/13415138682301766525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-62373731354361375322011-08-29T07:54:26.783+03:002011-08-29T07:54:26.783+03:00Húha:)
Nálunk is ez volt a hétvégi program. Külön...Húha:)<br />Nálunk is ez volt a hétvégi program. Különbség csak annyi, hogy én kemencében sütöttem:)bemkahttps://www.blogger.com/profile/15216462158200219456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-72323709035382156752011-08-29T01:50:57.402+03:002011-08-29T01:50:57.402+03:00Jókora adagot készítettetek! Én csak a pucolás rés...Jókora adagot készítettetek! Én csak a pucolás részét nem szeretem a dolognak! :)<br /> Gratula a 200. bejegyzéshez! Kívánom, hogy legyen még nagyon sokszor ennyiMarikahttps://www.blogger.com/profile/09147132020388350704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-39881319103311602662011-08-28T23:56:02.635+03:002011-08-28T23:56:02.635+03:00Ez nekem újdonság. És mire lehet használni ezt a s...Ez nekem újdonság. És mire lehet használni ezt a sült padlizsánt, tölteléknek, vagy krémnek?csipikehttps://www.blogger.com/profile/08854048761252594795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-16328809761138426072011-08-28T23:13:55.393+03:002011-08-28T23:13:55.393+03:00Dejó! Köszi, hogy beírtad! Jó kis munka lehetett. ...Dejó! Köszi, hogy beírtad! Jó kis munka lehetett. :)<br />Gratulálok a 200-hoz! :)))Csillahttps://www.blogger.com/profile/16943958421222139724noreply@blogger.com