tag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post1107210144141270124..comments2024-03-24T16:33:00.043+02:00Comments on Makacska konyhája: Spárgás, labodás omlettKatihttp://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-46230073704087013672016-06-17T12:37:08.056+03:002016-06-17T12:37:08.056+03:00Horimarika, bocsi, hogy csak most válaszolok, én s...Horimarika, bocsi, hogy csak most válaszolok, én se használtam eddig labodát, az íze olyasmi, mint a mángoldé vagy spenóté, ahhoz hasonlít, a piros változata állítólag elűzi a vakondot a kertből, azért is ültetik inkább sok helyen :)Katihttps://www.blogger.com/profile/10283363200508507147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-323052730498538373.post-29153259264268134132016-06-07T10:00:04.235+03:002016-06-07T10:00:04.235+03:00Bevallom, úgy kellett megnéznem, hogy mi az a labo...Bevallom, úgy kellett megnéznem, hogy mi az a laboda. De legalább tanultam valamit. Finom is? Milyen íze van? Még sosem láttam...horimarikahttps://www.blogger.com/profile/02965930991464011413noreply@blogger.com