2019. március 7., csütörtök

Tavaszi lilakrumplis saláta

Színes, egészséges, finom :)


Hozzávalók ( 4 személy részére): 40 dkg lilaburgonya, fél fej jégsaláta, 1 hagyma, 4 piros retek, 1 kis fej sült cékla, 4 kemyényre főzött tojás, só, zöldpetrezselyem, ízlés szerinti olívaolaj.
Elkészítése: A lilaburgonyát megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk, a hagymát és a retket csíkokra, a céklát kockára, a tojást szintén kockára vágjuk. A jégsalátát kockára metéljük. A hozzávalókat egy tálban összeforgatjuk, sózzuk, megszórjuk a finomra aprított petrezselyemzölddel, meglocsoljuk az olívaolajjal, összeforgatjuk, azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: