2018. május 4., péntek

Baconos csirkemell

Egyszerű és nagyszerű :)



Hozzávalók (2 személy számára): 2 db (kb 25 dkg) csirkemell, 4 evőkanál barbecue szósz, 6 cikk fokhagyma, 15 dkg bacon, 10 dkg sajt, fél csípőspaprika, só, bors, kevés olaj.
Elkészítése: A csirkemelleket óvatosan bevagdosva szépen kinyítjuk, sózzuk, borsozzuk, az olajon fehéredésig pirítjuk. Ezután megkenjük a barbecue szósszal, az áttört fokhagymával, befedjük a kockára vágott baconnal, 180 fokra előmelegített sütőben kb 15 percig sütjük, majd ráreszeljük a sajtot, megszórjuk a karikára vágott csípőspaprikával, visszatesszük a sütőbe, míg a sajt ráolvad.

Megjegyzés: Vegyes salátával tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések: