2017. június 15., csütörtök

Mozzarellás mangósaláta

Egyszerű, de annál nagyszerűbb saláta :)


Hozzávalók (2 személy részére): 1 érett mangó, 1 maréknyi friss rukkola, 1 evőkanál pirított fenyőmag (vagy bármilyen más pirított mag), 15 dkg mini mozzarella sajt, 3 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál balzsamecet, só, bors.
Elkészítése: A mangó magját eltávolítjuk, a húsát falatnyi kockákra vágjuk. A mangót, a mini mozzarellát, a rukkolát, a fenyőmagot összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel, azonnal tálaljuk.

Megjegyzés: Mini mozzarella hiányában vágjuk falatnyi kockákra a nagyobb mozzarellát is.

Nincsenek megjegyzések: