2016. július 18., hétfő

Avokádós paradicsomsaláta

Nagyon megszerettem az avokádót, most paradicsomsalátába került :)


Hozzávalók (2 személy részére): 2 paradicsom, 2 érett avokádó, 1 közepes uborka, 10 dkg sajt, 10  olajbogyó, 3 bazsalikom levél, 2 – 3 evőkanál olívaolaj, só, bors.
Elkészítése: A paradicsomot, az uborkát, a sajtot, kis kockára vágjuk. Az avokádót kettőbe vágjuk, a magját eltávolítjuk, meghámozzuk, szintén kockára vágjuk. A zöldségekhez hozzáadjuk az olajbogyót, a finomra aprított bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk, behűtve tálaljuk.
Megjegyzés: Fogyaszthatjuk önmagában, de sült húsok körítéseként is kiváló.

Nincsenek megjegyzések: