2014. szeptember 30., kedd

Első hét Londonban

Ígérem nem váltok útleíró blogra, de szeretném megosztani veletek legalább képekben az első londoni élményeimet. Az első héten a Párom is szabadságon volt, így megmutatta nekem London néhány nevezetességét, de szerintem marad látnivaló még egy évre legalább :) A héten pedig már elkezdődött a nehezebb élet, munka a Párom számára, munkakeresés, angol tanulás számomra.
Üdvözlük és puszilok mindenkit, ne haragudjatok ha egy kis ideig nem látogatom a blogjaitokat, de most muszáj a munkára koncentrálnom.

The Burlington House Carton - Leonardo da Vinci - The National Gallery

A London Eye

A Big Ben

Westminster 

Londoni látkép

Camden Town

Az első igazi indiai curry mix Camdenben

Szent Pál Székesegyház

A Szent Pál hatalmas oszlopai

Twinings Teaház és Múzeum

Chaplin hasonmása Covent Gardenben

National History Museum

National History Museum


A Natural History Museum lenyűgöző épülete, nem bírtam betelni a látványával 







15 megjegyzés:

Monika írta...

SZIA!!!!!!!!!!!!!!Úgy örülök!!!!!!Sokat gondolok rád!!!Legyél boldog,érezzed jól magad!!!Puszi!!!!!!

Éva írta...

Minden jót sok sikert ! Néha azért jelentkezzél valami finomsággal!

María írta...

Örülök, hogy bejelentkeztél Londonból :). A legfontosabb, hogy állást találj. Én továbbra is nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerrel járj. Jelentkezz, ha sikerült, de akkor is, ha valami finomsággal lepted meg Párodat!

Gál Edith írta...

Drága Kati, nagyon kedves Kolleginám!
Újból azt kívánom Neked, hogy teljesüljön minden álmod, vágyad és sikerüljön mihamarabb munkát találj, olyat, amit szívesen végzel.
Drukkolok neked!
Puszillak és ölellek!

Juci írta...

Én nagyon örülök hogy jól vagy, azaz jól vagytok! Csodálatos fotókat hoztál, köszi.Most jön egy nehéz szakasz az életedben, amíg a környezetedet megszokod, de aztán meglátod minden jóra fordul.
Adja az Isten hogy szerencsések legyetek és nagyon boldogok.
Millió puszi!!!!!

Nea írta...

Olyan jó, hogy jelentkeztél. Kívánom, hogy találd meg ott kint a számításaidat és legyen olyan életed, amit elképzeltél. Sok szerencsét, kitartást és klassz lehetőségeket kívánok!

Roza írta...

Katikám!
Tudod, mindig odafigyeltem, mi történik Veled... Nagyon szorítok, hogy legyen munkád, maradhassatok együtt a férjeddel, ne távházasságban éljetek.
Örömmel veszek minden apró kis jelzést, hogy hogy vagytok!
Sok szerencsét, jó egészséget, boldogságot és kitartást kívánok!!!
Puszillak szeretettel!!

Farci írta...

Kati! Minden jót kívánok!

Elisabeth írta...

Ahogy ki veszem az irásodbol...szoval te keresel munkát magadnak?...vagy pedig a párod keres?...hát nagy változás lenne mind kettőtöknek részére!

Köszi hogy megosztottad a gyönyörü Londoni fotókat velünk, helyesek vagytok együtt a fotón, és pláne te, Kati, szépen tartod a sujodat, jól nézel ki! Sok sikert kivánok nektek! Puszillak

Anazar írta...

Welcome to the UK! Keep calm and carry on ;-)))

Kati írta...

Mammka, én meg úgy örülök, hogy sokat gondolsz rám:)Köszönöm :)Puszi:)

Éva, köszi, ígérem jelentkezem,most is főzök csak inkább olyasmit ami már fennt van a blogon, hagyományosokat, amit a Párom rég nem evett :)

Mária, köszi, fogok jelentkezni kajákkal s remélem állásom is mihamarabb lesz :)

Drága Edith, köszönöm, hogy drukkolsz nekem, rám is fér :) Puszillak, s már várom, hogy találkozzunk vmelyik Ek- találkozón, bár még nem tudom elérek-e vmelyikre a jövő évben :) Millió Puszi:)

Juci, bizony rátapintottál a lényegre, igen meg kell szokni ezt a hatlmas világvárost, a nyüzsgést, a metrot, s a legfontosabbat az angol nyelvet. S persze munkát kell találni :) Továbbra is szoríts, millió puszi :)

Nea, úgy legyen, remélem összejön minden :) Puszi :)

Drága Roza, úgy örvendek, hogy te és mindannyian akikkel közeli kapcsolatba, mondhtnám barátságba kerültem a blogjaink kapcsán drukkoltok nekem, érdekel a sorsom , olyan jó ezt tudni :) És én is így vagyok veletek :) Köszönöm, millió puszi szeretettel :)Hát a Párom még nem a férjem, de remélem az lesz :)

Farci, köszönöm, úgy legyen, puszi :)

Elisabeth, a Párom már 2 éve kinnt dolgozik Londonban, neki már van munkája, én most két hete jöttem ki és én is munkát keresek :) Millió puszit küldök:)

Anazar, Thank You :) Puszi :)

teller-cake írta...

Örülök, hogy rendben odaértél és, hogy belekezdtél az álláskeresésbe. Nagyon szorítok Neked! Vigyázzatok nagyon egymásra és jelentkezzél gyakran! :)

Katalin írta...

Nagyon szépek a képeid! Örülök, hogy jól telt sz első heted, ott a távolban. Szívből kívánom, hogy találjátok meg a boldogulásotokat, aztán örömmel gyertek haza.....
Néztem azóta a leveseidet is, finomak lehetnek!

Gerdi írta...

Régen jártam már erre, de FB-ról értesültem ám a nagy útról:-) Kívánom Neked, hogy váljanak valóra terveid! Sikeres nyelvtanulást és munkakeresést!

Titi írta...

Kedves Kati! Nagyon örülök, hogy sikerült kijutnod és már munkát is találtál!!! :) Emlékszem még egy jó éve, írtad, hogy párod kint dolgozik és jó lenne tanulnod angolul. Váljon valóra minden álmod, az angol ragadni fog rád. Minden jót kívánok nektek!!!