2013. május 27., hétfő

Happy Birthday Jamie!

Ma van Jamie Oliver 38. születésnapja, s mivel ő a kedvenc szakácsom, az egyik példaképem, ezért szerettem volna itt is Boldog Szülinapot kívánni neki. Tudom, nem jön olvasni a blogomat, de úgy esett jól, hogy megemlítsem ezt.

Happy Birthday Jamie!

Fotó innen




5 megjegyzés:

bemka írta...

Aranyos vagy Kati:)
Nagyon kedvellek .

marisz57 írta...

Sose lehet tudni, hogy ki olvassa a blogodat!
Jamiet én is kedvelem, már sokat tanultam tőle, hát csatlakozom a jókívánságodhoz: Happy Birthday Jamie!

HajniZoli írta...

Nekünk is nagy kedvenc! Ma mutatott Zoltán egy fotót, ami a FB-on keringett, hogy hogyan várja Jamie-t haza a felesége meg a gyerekei szülinapi köszöntésre. Aranyosak voltak:-)
Happy Birthday Jamie!

Hobbychef írta...

Csak azért nem olvas minket, mert nem tud magyarul. Különben biztos nem az olasz, hanem a magyar, s az erdélyi konyhát kedvelné.
Happy Birthday Jamie!

Kati írta...

Bemka, köszi:) A kedvelés kölcsönös:)

marisz57, köszi, hogy csatlakoztál, sokszor elgondolom, milyen lenne egyszer élőben találkozni vele:)

HajniZoli, tudom, hogy ti is Jamie kedvelők vagytok:) A hétvégén el is akarom készíteni a ti blogotokon szereplő Jamie szexi sütijét:)
Láttam azt a fotót, a saját oldalán tette közzé, ha egyre gondolunk, amelyen színes, saját kézzel rajzolt képeslapokkal várja a família:)

Hobbychef, igazad van:) Biztos vagyok benne, hogy kedvelné a mi konyhánkat is, ha ismerné,:) Bár lehet, hogy ismeri is, mert egyszer láttam egy receptjét, amelyben írta, hogy a magyar gulyás volt az ihletője.