2012. november 21., szerda

Segítség

Mi a teendő abban az esetben, ha azt írja ki a fotók feltöltésekor, hogy már betelt a tárhelyem a Picassán? Nem fogok én fizetni nekik tárhelyért, hogy tudom ezt megoldani? Ha valaki járt már így segítsen nekem. Köszönöm előre is.

13 megjegyzés:

Éva írta...

Kati próbálj meg kitörőlni pár képet a picassán, van úgy hogy több is van egy képből.

Borga írta...

Régebben mintha olvastam volna valahol,hogy be kell írni egy "fantom-személyt" blog-társszerzőnek,mert akkor nő a tárhely.Nem tudom,tényleg így van-e,de egy próbát megér.

ingyom bingyom írta...

Én éppen ezért próbálok meg minél kevesebb, és kicsinyített képpel dolgozni.
Puszi!

Jámborné Budai Mónika írta...

Én is jártam már így sokszor , böngészőt kell váltani olyankor meg szokott szűnni Akkor is előfordul ha a fotó túl nagy ilyenkor én próbálok másik fotót feltölteni mert előfordult hogy csak egy fotónál írja ki és a másik fotót már engedi

Erika írta...

Ha törlöd a Picasa fotókat akkor azok a blogról is automatikusan törlődni fognak szerintem. Nekem is be fog telni sajnos....:(

mandy tarragon írta...

Csinálj még egy gmail-es postafiókot.
A blogon add hozzá ezt az emailcímet szerkesztőnek (beállítások fülön van, az alap beállítások között).
Az új fiókodba belépve, fogadd el a felkérést.
A régi fiókoddal belépve léptesd elő az új címet rendszergazdává.
Ezentúl az új fiókkal lépj be, azzal blogolj.

María írta...

Kati! Egyszerűen töltsd fel a képeket a számítógépedre és onnan a blogra. Nekem is volt egy időben picasám, de töröltem, mert átvette az irányítást a gép felett. Nem törltődtek a blogomról a képek, sőt a mai napig megvan a picasában az összes kép, csak a törlés óta nem onnan teszem fel a képeket, hanem a gépemről. Ha van Microsoft Office Picture Manager-ed, azzal is prímán lehet képek minőségén javítani, igaz nem lehet montázst csinálni vele, de minden másra jó. Ha esetleg kell még segítség írj, mert én már régóta így teszem fel a képeket a blogomra, és szerinem elég jók.

Kati írta...

Sziasztok, köszi mindenkinek a segítséget, végül Mandy tanácsát fogadtam meg, nyitottam egy új gmailos emailcímet, azzal ismét enged feltenni a Picassara, csak így két emailcímmel dolgozom, mert ha az újjal lépek be, nem jelennek meg az általam hozzáadott, olvasott blogok:)
Maria, a gépről egyszerűen nem enged feltölteni, de köszi az ötletet:)

Névtelen írta...

Pontosan ugyanez történt ma velem is.:(

Kati írta...

Flóra, kezd az az érzésem lenni, hogy a Picassa játszik velünk, éppen Erikánál is olvastam a tegnap, hogy így járt, ennyire egyszerre történik több blogon?

Unknown írta...

Én is így jártam, töröltem , néhány képet és el is tűnt a blogról. Tehetem vissza őket. Ki is próbálom az új fiókot, mert persze mit mond a drága jó rendszer, Vegyél tárhelyet! Köszi a tanácsokat most nekem is nagyon jól jött :)

kiskonytyos írta...

Pont így jártam én is! Végül azt csináltam, hogy Paint-be összeollóztam 4 képet és így kisebb lett a mérete. Szerintem követlek benneteket és nyitok egy másik gmail-es fiókot. Köszi Nektek!

Kati írta...

Lányok , köszönöm mindenkinek, Mandy főleg neked, nem csak nekem, hanem sokunknak segítettél. Köszönjük:)