2012. október 3., szerda

Ajándékaim

Ma hozzám is megérkezett a Nyárbúcsúztató láncjátékom ajándéka Ibcsitől, már nagyon kíváncsian vártam, és mondhatom nagyon gazdag csomagot kaptam. Volt benne szilikon edényfogó, pvc edényzáró szett, egy aranyos kis sajtreszelő, egy asztalterítő, egy svájci csoki, és három fincsi kávé. Ibcsi, nagyon szépen köszönöm a szép ajándékot, örvendek, hogy veled játszhattam:)


Ajándékaim Ibcsitől.

A múlt héten is érkezett egy meglepetés ajándékom Tititől, aki csakúgy mint én, nem csak a konyha, de a könyvek világában is otthon van. Ezért felajánlottam neki ajándékba Orhan Pamuk: A fekete könyv című könyvét, de ő nem fogadta el ingyen, hanem meglepi ajándékot küldött nekem cserébe, nagyon - nagyon sok hasznos és szép dolgot: Ankarából és Isztambulból hozott teákat, dobozkát is nekik, két rúd vaníliát, katicás bevásárlószatyrot, szalvétákat, nemezelt kitűzőt. Titi, köszi szépen, remélem nektek is jó olvasmány lesz a könyv.

Tititől kapott ajándékaim.

Még egy ajándékot szeretnék megmutatni nektek és Mammkának, hiszen a tavaszon kaptam tőle néhány tengerihagyma gumót, mostanra ilyen szépek lettek:) Mammka, ne haragudj, hogy csak most mutatom:) Köszi szépen ismét:)

Ajándékom Mammkától.

10 megjegyzés:

Hankka írta...

Nagyon szép ajándékokat kaptál, fogyaszd és használd őket egészséggel! :)

Monika írta...

Veled örülök a sok kedves ajándéknak!!!!!
Nagyon köszönöm,hogy lefotóztad a hagymát, ha gyéren is,de szépen kihajtott.Nyugodtan hagyjad egyben, télre be kell vinni a garázsba,öntözni sem igen kell.Majd leszárad a levele ,de tavasszal újra kihajt még erősebben.Köszönöm a fotót!

Jámborné Budai Mónika írta...

Gratulálok az ajándékhoz:))

ingyom bingyom írta...

De jó!
Gratulálok!
És köszi a játékot!

Ibcsi írta...

De jó, örülök, hogy megérkezett, és én is örülök, hogy játszhattam :-)

Seffer Lilla írta...

Micsoda kis csomagok. Remélem az enyém is tetszeni fog. Muffin papír lesz benne...:)

horimarika írta...

Mennyi szépség!!! :) Remélem, hamarosan én is megkapom... bár még a címemet sem kérte el senki :(

Kati írta...

Marika, ígérem, hogy megkapod, ha egy kissé késve is:)

horimarika írta...

De aranyos vagy! Semmi gond, eddig mindig minden játék szuper volt!!! Az idő pedig olyan kis tényezőcske csak... bármikor tudok örülni!!! :)

Kati írta...

Lányok, köszi:)