2012. október 30., kedd

Ajándékaim, nyereményeim

Nem panaszkodhatom, mert az elmúlt hónap(ok)ban is gyakran mellém állt a szerencse a játékok terén, és azt is megtapasztalhattam ismét, hogy vannak még a világon önzetlen emberek, akik csak szeretetből ajándékoznak. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, akár nyereményről, akár ajándékról legyen szó.
Íme az ajándékaim, nyereményeim:

1.Farcitól csak úgy kaptam ajándékba egy aranyos kis csomagot, ami a következőket tartalmazta: egy filcből készített muffin hűtőmágnes, filc virág kitűző, és egy csodaszép ásványos gyűrű. Farci mindezek bekerültek a muffinos és ékszeres gyűjteményembe, és sok dícséret illette már a munkádat:) Köszönöm:)




2. Roza  kérésemre megajándékozott néhány ültetni való lila krumplival. Roza köszönöm, ígérem viszonozni fogom a kedvességed.


3. Lilla játékán nyertem az alábbiakat: muffin kapszlikat, méz csorgatót, torta alá való díszes papírt, teákat. Lilla, köszönöm szépen.


4. Mandy Kell egy uzsidoboz játékán igaz, hogy nem nyertem, de Mandy minden résztvevőt megajándékozott egy kis meglepetéssel. Én magokat kaptam: dísztők és sütőtök magot, cirmos zöld paradicsommagot, passió gyümölcs magot. Mandy, itt is köszönöm.



5 Ez a csomagocska pedig Vajdaságból, Zentáról érkezett, lapappilon játékán nyertem, egy hímzett tűpárnát, egy fülbevalót, valamit kávét és teákat rejtett. Lapappilon, köszönöm szépen.


8 megjegyzés:

Hankka írta...

Gratulálok, nagyon szép és hasznos ajándékokat kaptál, használd egészséggel őket! :) A gyűrű meseszép! :)

HajniZoli írta...

Most igazából parasztosan kérdezném meg, hogy te sz..t ettél, hogy ilyen szerencséd van?:-)) Ez nem semmi! Gratulálok a sok szép ajándékhoz! A gyűrű engem is megfogott:-)

María írta...

Kati! Igazán szerencsés vagy. Csodás ajándékokat kaptál, használd, termeszd őket egészséggel:)! Kíváncsi leszek a lila krumpli termésére, a cirmos zöld paradicsomra és a passiógyümölcsre, ilyeneket még sose láttam.

Katalin írta...

Nagyon sok szép és hasznos ajándékot kaptál, gratulálok a szerencsédhez :) meg persze neked is, hisz ezekért neked is, mert persze nem hiába érdemelted ki :)

Gerdi írta...

Kis mázlista:-) Gratulálok az ajándékokhoz! Persze ezekért tenni is kellett valamit. A magokat tartalmazó csomag különösen tetszik, téged ismerve majd a terméseket is bemutatod nekünk.

Blogkonyha írta...

Micsoda jó kis ajándékok! Azok az ültetni való magok, hát annak én is örülnék. Jövőre várjuk majd a termést! :o)

Farci írta...

Kati sok szeretettel!
De jó, hogy a gyűrű méretét eltaláltam! :)
A lila krumplira én is kíváncsi vagyok!

Kati írta...

Lányok, köszi:)