2012. május 15., kedd

Fürjtojás saláta és nyeremények(ajándékok)

Ez a saláta Szabina blogszülinapi játékára készült, és egy vasárnapi reggelink volt. Szabina azt kérte, hogy egy minnél egészségesebb ételt készítsünk a játékra. Recept nem is kell ehhez a salátához, mindenki kedve szerint variálhatja. Nálam saláta, paradicsom, uborka, pirosretek, zöldhagyma, fürjtojás került bele, pici sóval megszórva, és kevés olívaolajjal megöntözve. Szerintem a salátáknál nincs is egészségesebb étel.



Néhány nyeremény, ajándék megmutatásával is adós vagyok, íme:

1. A Konyhasónapló blog írói irodalmi játékot hírdettek a Magyar Költészet Napja alkalmából, és ott a Saját levében blog írójától nyertem az alábbi csodás csomagot, ami a következőket tartalmazta: Takáts Gyula verseskötete, saját babérfáról szedett babérlevél, egy kis üveg Curry fűszer, egy dobozka színes cukordísz, egy doboz egész szerecsendió, egy tasak Zatar fűszer, és egy művészi bevásárlószatyor. Itt is köszönöm szépen Neki.:)



2. Melinda Tavaszi játékán Tímeltől nyertem az alábbi csodás nyakláncot. Tímel köszönöm szépen:) A fotót Melindától hoztam.






3. Szintén Melinda játékán Ismerkedtem meg Norytával, akinek én küldtem a nyereményt, és akitől egy csodás horgolt fülcsit kaptam ajándékba. Noryta, itt is nagyon szépen köszönöm.



Noryta pedig az alábbi ajándékot kapta tőlem, plusz egy zöld hímzett tojást, hogy viszonozzam a kedvességét.

Noryta nyereménye tőlem.
4. Szinte elfelejtettem, hogy Dolce Vita blogján is nyertem egy Naora kávékóstolást a Málnás - ribizlis - habcsókos rózsakalácsommal, csak sanos a kóstoló Budapesten van, így átadtam a helyemet másnak.

9 megjegyzés:

Jámborné Budai Mónika írta...

Gratulálok szép dolgokat nyertél,a saláta is remek!!

Éva írta...

Nagyon jól néz ki a salátás tálad! Az ajándékaidhoz gratulálok !

Erika írta...

Ennyi mindent nyerni:-)Ügyes vagy, és a saláta is nagyon gusztusos!

teller-cake írta...

Gyönyörű az a zöldséges tál, igazi feltöltődést hozhat a kóstolóknak! A nyereményekhez gratulálok!

Panna írta...

Hű, gratulálok a sok nyereményhez! Szuper dolgokat kaptál! ;) A salátád nagyon guszta! Nyáron szoktam ilyesmit enni, amikor nem kívánok nehéz ételeket :D

Gizi írta...

Nagyon szép színekben pompázik ez a finom és egészséges saláta. Én is nagy salátarajongó vagyok.
gratulálok a nyereményeidhez, használd őket egészséggel.:)

Mrita írta...

Csodálatosan finom a salátád, mind színben, mind ízvilágában. Az ajándékokhoz pedig gratulálok.

Noryta írta...

Gratulálok a nyereményekhez! Hmm, de megenném most ezt a vitaminbombát. :)))

Kati írta...

Lányok, köszönöm mindannyiotoknak:) A saláta szerintem mindenki kedvence valamilyen formában. És ilyenkor nyáron nem is kell más:)
Bár ma olyan hideg volt, hogy muszály volt forró teát készítenem:)
Igen, azt hiszem mostanában játék-mániás is lettem, de hát olyan jó játszani, és nyerni is:) Tényleg sok szépségre tettem szert amióta blogozok és játszok:)