2012. március 5., hétfő

Legújabb (csere)szakácskönyveim, ajándékom, nyereményem

Most receptek helyett szakácskönyveket hoztam, szeretném megmutatni, hogy a blogszülinapom óta milyen szakácskönyvekkel gazdagodott a könyvtáram.
Íme:

Először is sikerült megvennem nagy nehezen Jamie Olivér:Jamie természetesen című könyvét. Még nem főztem belőle, de imádom a könyvet, már csak forgatni is élmény.




Horimarikával cseréltem a Dunántúli Napló, Nagy Ízvadászat 2008 című szakácskönyvet, amelyet Marika dedikált is nekem, hiszen saját receptjei is szerepelnek benne. Igaz én még tartozom Marikának a cserekönyvvel, de hamarosan küldöm én is. Marika itt is köszönöm a könyvet.:)

 Teller - cake-el cseréltem Polcz Alaine:Főzzünk örömmel című szakácskönyvét, amelyre szintén vágytam már rég. Teller - cake, köszönöm neked itt is.



Martinellivel cseréltem az alábbi recepteskönyvet, és még egy Keleti szakácskönyv címűt is, csak azt sajnos kilopták a postaládámból. Martinelli, neked is köszönöm.




A következő nem szakácsköny, de ide fűződik, egy könyvecske Jamie Oliver életéről, igaz román nyelven, de nagyon érdekes dolgokat tudtam meg belőle Jamiről. Kolozsváron vettem.


És nem utolsó sorban Suncikánál megnyertem Michel Roux:Tésztavarázs című könyvét, aminek szintén nagyon - nagyon örvendek, fotóm még nincs róla, mert még nem kaptam kézhez, de már várom nagyon:) Suncika köszönöm, és te is ügyes voltál:)

És még egy elmaradást szeretnék bepótolni, még januárban kaptam ajándékba Vikitől ezeket a Habanero paprika magokat. Viki annyira kedves volt, hogy megosztotta az ő kevés paprikamagját velünk is. Viki, köszönöm szépen, ha későre is. Anyukám hamarosan elveti őket a melegházban.

 



Borgával pedig szintén könyveket cseréltem el fehérneműre, amit itt most nem teszek közzé, mert nem idevágó téma, de neki is nagyon szépen köszönöm a cserét.


7 megjegyzés:

Gizi írta...

Csodaszépek az új szakácskönyveid, biztosan nagyon sok jó receptet fogsz elkészíteni belőlük, és megosztani velünk. Jó lapozgatást, na és sütést-főzést kívánok.:)

trollanyu írta...

Szuper szerzeményeid vannak:) A Jamie könyveket én is nagyon szeretem, de a többi is nagyon szuper:)Használd őket örömmel és egészséggel.

Blogkonyha írta...

Nagyon szuperek a könyveid! Egyik sincs meg nekem...Szívesen átlapoznám őket! Gratulálok!

Unknown írta...

Szia!
Jamie Olivérnek van tv műsora,a paprika tv,az is nagyon jó,pár alapdologból készít gyorsan ételt.
Gratula a könyvekhez!
Rózsa

Panna írta...

Hű, szuper szakácskönyveket sikerült beszerezned! :) Jó ez a cserebere :)

Bors and Pepper írta...

Elment az elözö kommentem? Mert nem látom :( Ha nem, akkor újra: nagyon tetszik a tavaszi blogruhád! Jamie-t és ötleteit nagyon szeretem, de sajna nincs töle könyvem. Ez a Természetesen nagyon izgatja a fantáziám! Szuper könyveket csere-beréltél :)

Kati írta...

Lányok, köszi mindenkinek, igen Jamie nálam is favorit, Bors and Pepper, nagyon vagány a könyv, tele csupa jó receptekkel, növénytermesztési tanácsokkal, rusztikus fotókkal, imádom már csak nézegetni is:)