2011. december 27., kedd

Ajándék és nyeremény

Még mielőtt az ünnepi menünket bemutatnám szeretném megmutatni milyen meglepetések értek még az ünnepek előtt.
Igazi meglepetést kaptam Zsuzsigától, mert nem tudtam róla, tényleg meglepetésként jött a csomag. Nagyon örvendtem neki, mert saját kezüleg készített ajándékokat kaptam:két kávéskanalat kézzel készített diszítéssel, és két kúp churutot, amit egy örmény származású néni készített. Azóta már ki is próbáltam, nagyon finom leves készült vele.

Ajándékom Zsuzsától.

Zsuzsiga csomagjával együtt megérkezett egy nyereményem is, amit a Levelibéka Ékszerei blogon nyertem, a nyeremény pedig egy csodaszép jáspissal készített medál. Az ünnepeken már viseltem is a medált, és sok dicséretewt kaptam érte.

A medálom Évitől.
Zsuzsa, Évi, mindkettőtöknek köszönöm a szép ajándékokat!

8 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon klassz ajándékok, gratulálok:) A medál pedig igazán egyedi és különleges.

eSKa írta...

Gratulálok a szép ajándékokhoz.
Szeretnék kérdezni valamit Tőled. Most az ünnepek alatt többször is teáztunk, és nagyon ízlett mindenkinek a pálcikás kandiscukor, amivel kavargattuk és édesítettük a teánkat. Eddig üzletben vásároltam, de eléggé borsos ára van. Szeretnék készíteni én is, de nem ismerem a módját. Te annyiféle dologban vagy járatos, nem ismered véletlenül a pálcikás kandiscukor készítésének a módját? Nagyon örülnék, ha tudnál segíteni. Hátha másokat is érdekelne. Előre is köszönöm.

Ditta tortái írta...

Gratulálok Kati a remek nyereményekhez!

Petra írta...

Gratulálok a nyereménydhez és a klassz ajándékokhoz is.

marisz57 írta...

Gratulálok a nyereményhez és az ajándékhoz!
Megkérdezném, mi az a churut?

Angi Angéla írta...

Gratulálok!

Kati írta...

Lányok, köszi:)

Kati írta...

marisz57, a churutról egy örmény ízesítő, többet megtudhatsz Alíznál, a Fakanálforgató tollforgató blogon:http://fakanalforgato.blogspot.com/2011/02/angadzsaborangadzsabur-meg-egy-titkot.html#uds-search-results, és itt is olvashatsz róla:http://www.erdelytura.com/Main.aspx?PageCode=CSGY_RCP&MenuCode=LM_CSGY_2008&SMenuItem_TOP_MENU=CSGY_2008&SMenuItem_LM_CSGY_2008=RCP