2011. szeptember 28., szerda

Furcsa kérés(Piteforma)

A Blikk Nők Konyha augusztusi számában láttam meg a következő piteformát, amely szerelem volt első látásra. Én mindennel így vagyok, a konyhai eszközökkel, edényekkel is, ami elsőre megtetszik csak azt veszem meg, még ha spórolnom is kell rá. Na, de ezzel az a probléma, hogy az interneten mindenhol megnéztem, de ilyet sehol se láttam. Abban szeretném segítségeteket kérni, hogyha esetleg ti láttatok ilyent, vagy tudjátok, hol lehetne beszerezni, írjátok meg megjegyzésben. Olyan jó lenne, ha ráakadnék valahol. Előre is nagyon - nagyon köszönöm nektek. 

Most ne az ínycsiklandó pitét figyeljétek:). Kép a Blikk Nők Konyha augusztusi számából.


Ugye milyen szép a színe, nem tudom, de mostanában nagyon tetszik a lila szín, pedig régebb ki nem álhattam. Még találtam egy lila piteformát a Kookta vebáruházban, de az sötétlila, meg a formája is más, azonkívül egy vagyonba kerül.:) Pedig a formában lévő pitét is minél hamarabb ki szeretném próbálni.

20 megjegyzés:

Suncika (Anya) írta...

Szia!

Küldtem egy e-mailt. Nekem ilyenem van, csak fehérben és nem tudom, lehet-e kapni ott, ahol vettem lilában (tecsó). Anyagát tekintve porcelán a cucc. :)
Szép estét!

Betty

marisz57 írta...

Nekem is ilyen porcelán formám van fehérben. Üveg és Porcelán boltban vettem, mikrózható edényként.
Lilában még nem láttam.

Hdmezvsrhely írta...

Lehet, hogy PhotoShoptól lila.

csipike írta...

Megnéztem én is, de csak fehérben láttam, az IKEA hirdeti a SMARTA termékeket, ott 28cm csak 1700.- ft, az nagyon jó árban van. Lidl, Tesco edény részein is nézd meg, biztos hogy találsz.
Fehérben mindenhol lehet kapni nálunk, lila színben még nem láttam.
A Pyrex hőálló sütőformák is jók, mert abban is tudsz szeletelni.

Csilla írta...

Nekem is van ilyenem de fehérben, én itt a városban vettem az Intrexben, de azt hiszem más hypermarketben (Realban si mintha láttam volna, esteleg Jysk) is van, persze fehér inkább. Lilát még én sem láttam. Ja még jénai üvegből láttam itt egy boltban (isteni kis mini bolt, itt vettem klassz kerámia felfujt formákat is, meg van enkik szétnyitható szögletes tepsi stb).

r. írta...

tchiboban volt sotetlila nemreg, ha elerheto neked, bar ez tobb hettel ezelotti akcio, gyonyoru sotetlilat kaphatsz, altalaban marad 1-2

4Gyerek írta...

hát ha photoshoptól lila, akkor még a fotós van mit piszkáljon a képen. a szelet alá megemelésnek betett kiskanál nyelét is kioperálhatta volna.

fehérre azért voksolnék inkább, mert nagyobb a valószínűsége, hogy passzol a pitével a fotón mint a lila
(bár a ma reggeli palacsintámnál csapnivaló lett a tányér miatt a kép).

piteforma engem is érdekel, bár én nem is jártam utána.

Zsani írta...

Én is a tescoban és a corában láttam, fehérben és azt hiszem halvány barna színben. Nálam is tervben van!:)

Márti írta...

Vásároltam itt, amikor Budapesten laktam, rengeteg hasznos holmi van, de készülj fel, mert igen borsósak az árak!Most, megkerestem a neten, látok lilát, webshop-ban megvásárolható
http://kookta.hu/termekek/emile-henry/

Márti írta...

pontosítok; http://kookta.hu/webshop/product.php?id_product=281

Ottis írta...

Szia,én nemrég vettem a fehéret, nagyon szeretem.Érdekes én sem szerettem régebb a lilát és a rózsaszínt,sőt utáltam, most meg nem tudom mi lett, egyre jobban kedvelem :) Én itt vettem a fehéret:http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=4129

Kati írta...

Betty, igen fehéret én is láttam, igaz csak az Ikeában, az is Bukarestben van, itt láttam Marosvásárhelyen egy háztarási boltban egyet, ami kívül piros, belül fehér, sajnos a piros az nem az én esetem. Tudom, hogy porcelánból van, csak valahogy ez a lila nagyon megtetszett.

marisz57, köszi.

Hdmmezvsrhely, de naiv vagyok, látod ezt meg sem gondoltam volna, de tényleg, köszi.

csipike, sajnos itt nálunk még a fehér is ritka, ezért gondoltam, hogy kikérem a véleményeteket.

Csilla, itt Marosvásárhelyen rég figyelem, de fehéret se láttam egyik hipermarketben sem, csak a bukaresti Ikeában.

r., online tcibo üzletben mondod? Mert itt nálunk, nem tudok Tchibo üzletről, de köszi az ötletet.

4Gyerek, az eredeti képen rajta van a kanál nyele is, csak én vágtam le a képből, mert csak a tálat tartottam fontosnak, hogy látszódjon a színe.:)
Igazad van, a fehér az bármilyen színnel passzol, lehet az lesz a vége, hogy veszek egy olyant, de azért egy lilát is keresek, legalább hasonlót a képen szereplőhöz, egy külföldi oldalon találtam is egy hasonlót, csak az belül fehér, és még szét kell nézzek mennyi a postaköltség.

Csupa csoki, én is már rég kívánok egyet, de ez a lila nagyon megfogta a fantáziámat.:)

Márti, igen azt én is láttam, de nagyon borsós az ára, és még rájön a postaköltség.

Kati írta...

Ottis, igen ott én is láttam a fehéret, de reménykedtem, hogy valaki látott egy ilyen lilát is. Szét kell nézzek az ócskapiacon, ott talán nagyobb a lehetősége, hogy találok egy lilát. Ott mindig találok valami érdekeset, amit nálunk alig lehet üzletekben megtalálni.

Annamari írta...

Piteforma-ügyben segíteni nem tudok :))), de színügyben annyit mondhatok, hogy a korom előrehaladtával kezdtem megbékélni egy-egy színnel. A lilánál még nem tartok, de a rózsaszínt már nem utasítom el 100%-ban. Meg a pirosat sem. Persze, Te fiatalabb vagy, szerintem, úgyhogy erre van még időd :)))

Csilla írta...

Én is már jó pár éve vettem az Interexben az enyémet, ha jól rémlik akkor 2005-ben. Próbáljak itt nézni? Hátha lelek most is aztán meglátjuk hogyan tovább? Vagy én sokszor megyek át, nézzem meg a fehéret a tescoban?

egycsipet írta...

Az nagy hülyeség, hogy írsz a magazinnak és megkérdezed? :))
Nem tudom, milyen keresőszavakkal próbálkoztál, de nekem ez inkább rózsaszín, lehet, hogy így keresve sikerülne megtalálnod?

Kati írta...

Annamari, igen ahogy öregszünk változik az ízlésünk is, de a piros színnel azt hiszem sosem leszek barát.

Csilla egyelőre én is utánanézek itt Marosvásárhelyen, fehéret lehet itt is találok, nem szeretnélek ezzel megterhelni. Még egy kicsit szétnézek a netemn hátha találok lilát is valamilyen online üzletben.

egycsipet, nem rossz ötlet az sem, meg a rózsaszín sem. Köszi.

Barbi konyhája írta...

Kedves Kati ez teljesen olyan mint az enyém ami fehér és Alföldi porcelán, de tudok neked még ennél is szebbet az alábbi oldalon!
http://www.skanditrend.hu/category/green-gate-porcelan-kollekcio-talak/
Bár elég drága, de gyönyörűek! :D

Elisabeth írta...

Kati-Nekem van 3 pite formám...egy ugyanilyen fehér, egy cserép anyagu, és egy sötét kék, de fehér a belselye. Végig nézegettem az Interneten, de sehol nem láttam ilyen világos lila sima szinüt...viszont ami most nagy divat, az meg a szilva lila szin, amit lehet kapni a hires William Sonomában. Ezek a fajták itt is drágák 55 dollártol, 135 dollárig.
Amit meg nagyon sajnálok, nekem volt egy gyönyörü pite formám rózsák voltak a belselyében, és el ajándékoztam. Most nagyon divatos az is!
Am

A

A

Kati írta...

Barbi, menéztem, de tényleg nagyon drágák, és nekem még rájönne a postaköltség.

Elisabeth, igen láttam az e-bayen olyan virágosokat , de nekem nem éri meg onnan rendelni, többe kerül a postaköltség.

Lányok, köszönöm a sok - sok ötletet, hozzászólást, segítséget, mivel lilát nem találtam hozzáférhetőt és árban is megfelelőt, ezért a pentrugatit.ro online üzletben kinéztem egy világoszöld Emile Henry piteformát, ha minden igaz az fogom megvenni.